Codigo QR

Codigo QR

martes, 23 de abril de 2013

LIGHTS 3DMAX




Per a aquesta entrega llums 3dmax a part de canviar i afegir noves textures al nostre projecte de la casa "*White O", hem afegit il·luminació en les diferents habitacions, com el menjador o el saló de la zona de nit (fotos).




Per recrear la il·luminació original, presa a partir de les fotos, hem utilitzat lluminàries descarregades de la pàgina www.erco.com, i també llums fotomètriques que ens ofereix el programa mateix (Seguim treballant al programa *Autodesk 3*ds Max *desing).Ajustant la potència, i distribuint la il·luminació al llarg de l'estada, aconseguim il·luminar la nostra casa *White O. (foto de les lluminàries)


Per assemblar els nostres *renders a les fotos fetes en la realitat, hem d'ajustar alguns paràmetres del programa, perquè els *rendes siguin en una escena nocturna. Llevem el cel el fons, i també la il·luminació q ens toca el sol. Afegim un fons fosc (gairebé negre), i ajustem l'exposició al nostre gust, segons l'escena nocturna q vulguem representar. (Fotos de les pestanyes dels paràmetres)

No hay comentarios:

Publicar un comentario